During 16/5-20/5 the shop might be temporarily unavailable due to maintainance.

Köp en Huski Chocolate och få chansen att vinna!

Upplev en matchdag precis som en Hammarbyspelare tillsammans med Hammarby Fotbolls Dam- eller Herrlag.


Det finns totalt två helt unika matchdagsupplevelser att vinna.
En helt unik matchdagsupplevelse med damlaget.
En helt unik matchdagsupplevelse med herrlaget.

Vinst: En matchdag.
Alarmklockan ringer-det är dags att vakna. ldag är det en viktig match och du kommer att få vara med från matchdagens början till matchdagens slut. Så nära Hammarbys A-lag man bara kan komma.
På matchdagen är det mycket som händer och du som vinner får vara med från början till slut. Var med i försnacket i omklädningsrummet, var med på uppvärmningen, upplev matchen på läktaren i direkt anslutning till planen och Hammarbys avbytarbänk. Du upplever matchen klädd i för dig anpassad matchmundering. Du firar så klart vinsten i omklädningsrummet tillsammans med laget efteråt.
Det här är en dag som du för alltid kommer att minnas. Och kom ihåg: Man vinner och förlorar som ett lag. En  helt unik och mycket personlig upplevelse. En ”once-in-a lifetime-upplevelse”.

Hur ser matchdagen ut?

  • Du väcks och vaknar upp enligt de rutiner som finns för en Hammarbyspelare på matchdag.
  • Du äter samma frukost, lunch, middag och mellanmål som en Hammarbyspelare.
  • Du åker till matcharenan tillsammans med laget.
  • Du genomför samma matchförberedelser med t.ex.promenad uppladdning, fokus och koncentration, uppvärmning, matchinfo från tränare.
  • Du får klä dig i samma matchkläder som alla Hammarbyspelare med ditt egna unika tröjnummer och ditt namn tryckt på matchtröjan.
  • Du får träffa och snacka med tränarna inför matchen.
  • Du är med inne på planen vid sidan av uppvärmingen med Hammarbyspelarna.
  • Din dag dokumenteras med bild och film för att du ge dig ett fint minne.
  • Priserna gäller både dam- och herrlaget, dvs. 1 vinst per lag.
  • Du som vinner får dina personliga unika spelarkläder, med dina initialer, overall, matchställ, fotbollsskor, matchboll samt allt som en Hammarbyspelare har innan och i samband med en matchdag.
 

Vilken match vinsten avser beslutas i samråd med vinnarna och kommer att genomföras någon gång under säsongen 2021. Huski Chocolate och/eller Hammarby Fotboll äger rätten till att förändra och/eller ändra hela eller delar av innehållet. Tävlingen håller på från 1/7 till 17/10-2021.

GDPR: Regler för GDPR följs
All information som ges är avsedd för tävling och kommer endast att användas av Huski Chocolate. Ingen information kommer lämnas vidare till 3:e part.
Tävlingen håller på från 1/7 till 17/10-2021.