Available in SWE and NOR. Rest of World coming soon.

Köp en Huski Chocolate och få chansen att vinna!

Upplev en matchdag precis som en Hammarbyspelare tillsammans med Hammarby Fotbolls Dam- eller Herrlag.


Det finns totalt två helt unika matchdagsupplevelser att vinna.
En helt unik matchdagsupplevelse med damlaget.
En helt unik matchdagsupplevelse med herrlaget.

Vinst: En matchdag.
Alarmklockan ringer-det är dags att vakna. ldag är det en viktig match och du kommer att få vara med från matchdagens början till matchdagens slut. Så nära Hammarbys A-lag man bara kan komma.
På matchdagen är det mycket som händer och du som vinner får vara med från början till slut. Var med i försnacket i omklädningsrummet, var med på uppvärmningen, upplev matchen på läktaren i direkt anslutning till planen och Hammarbys avbytarbänk. Du upplever matchen klädd i för dig anpassad matchmundering. Du firar så klart vinsten i omklädningsrummet tillsammans med laget efteråt.
Det här är en dag som du för alltid kommer att minnas. Och kom ihåg: Man vinner och förlorar som ett lag. En  helt unik och mycket personlig upplevelse. En ”once-in-a lifetime-upplevelse”.

Hur ser matchdagen ut?

  • Du väcks och vaknar upp enligt de rutiner som finns för en Hammarbyspelare på matchdag.
  • Du äter samma frukost, lunch, middag och mellanmål som en Hammarbyspelare.
  • Du åker till matcharenan tillsammans med laget.
  • Du genomför samma matchförberedelser med t.ex.promenad uppladdning, fokus och koncentration, uppvärmning, matchinfo från tränare.
  • Du får klä dig i samma matchkläder som alla Hammarbyspelare med ditt egna unika tröjnummer och ditt namn tryckt på matchtröjan.
  • Du får träffa och snacka med tränarna inför matchen.
  • Du är med inne på planen vid sidan av uppvärmingen med Hammarbyspelarna.
  • Din dag dokumenteras med bild och film för att du ge dig ett fint minne.
  • Priserna gäller både dam- och herrlaget, dvs. 1 vinst per lag.
  • Du som vinner får dina personliga unika spelarkläder, med dina initialer, overall, matchställ, fotbollsskor, matchboll samt allt som en Hammarbyspelare har innan och i samband med en matchdag.
 

Vilken match vinsten avser beslutas i samråd med vinnarna och kommer att genomföras någon gång under säsongen 2021. Huski Chocolate och/eller Hammarby Fotboll äger rätten till att förändra och/eller ändra hela eller delar av innehållet. Tävlingen håller på från 1/7 till 17/10-2021.

GDPR: Regler för GDPR följs
All information som ges är avsedd för tävling och kommer endast att användas av Huski Chocolate. Ingen information kommer lämnas vidare till 3:e part.
Tävlingen håller på från 1/7 till 17/10-2021.